AgendaConnect

Reünieconcert Heerenveen - Tribute to Woodstock - Heerenveen - 25 oktober 2019 - 20:00 uur

© EHPdesign.nl

De zevende editie van het Reünieconcert Heerenveen staat op 25 oktober van dit jaar in het teken van Woodstock. Dit iconische driedaagse festival wat in 1969 feitelijk in Bethel plaatsvond plaatst ons 50 jaar terug in de geschiedenis.

Het gebeuren kenmerkte zich door de hippiegeneratie die het Amerika van die tijd verafschuwde met zijn Vietnamoorlog, met de rassenscheiding en de moorden op de Kennedy`s en Martin Luther King. Het festival moest een uiting zijn dat mensen het wel degelijk met elkaar kunnen vinden. Daarnaast kenmerkte het zich door de grote mate van vrijheid waarbinnen het plaatsvond en waarvan de muziek een uitingsvorm was.

In Heerenveen hebben we twee bands die als tribute de muziek brengen van Crosby, Stills, Nash & Young, en daarnaast de band van de Fogerty`s, de Creedence Clearwater Revival. Respectievelijk The LSB Experience en The Traveling`Band spelen dit repertoire op een manier, waarbij je er haast niet dichterbij kunt komen.

Daarnaast is er de Woodstock Tribute Band die in staat is om de verschillende muziekstijlen te brengen van meerdere artiesten die in Bethel op het podium stonden. Te denken valt daarbij aan muziek van Joe Cocker, Janis Joplin, Ten Years After, Santana, Shanana, Country Joe,Cannet Heat en anderen. Het zal natuurlijk niet het hele oeuvre zijn, maar de herkenning zal groot zijn.

Kaartverkoop verkrijgbaar via www.vanplan.nl
Kijk voor meer informatie op www.reunieconcertheerenveen.nl

Details van dit evenement

Evenement: 20:00 - 00:30 uur | Kosten: Voorverkoop 21,- (excl servicekosten), aan de kassa 30,-
Aanmelden: Kaartverkoop verkrijgbaar via www.vanpla | Via website | Ter plaatse |
Locatie: Festivalterrein naast het Abe Lenstra Stadion, Ingang G | Dalhuysenstraat 15 | 8448EW Heerenveen