Joe Buck

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

Joe Buck - Leeuwarden - 29 oktober 2020 - 20:00 uur

© Neushoorn

Om Joe Buck kunnen we inmiddels niet meer heen. De singer-songwriter heeft namelijk een dikke hit met zijn single ‘The Way You Take Time’, die ook te horen is in de PLUS-commercial. Bovendien is ook llse DeLange helemaal weg van zijn heerlijke mix van pop en country. Tijdens de ‘White Roses Tour 2020’ staat het debuutalbum centraal en kun je veel nieuwe muziek verwachten.

Joe Buck flikt het gewoon: hij speelt als eerste Nederlander op zowel Europa’s grootste countryfestival 'Country 2 Country' als op Amerika’s grootste countryfestival 'CMA Fest'. Buck weet met zijn muziek een aanstekelijke mix te vinden tussen ijzersterke pop en zwoele country. Op de singles als ‘The Way You Take Time’, ‘You Don’t See Me’ en ‘Black’ kun je goed horen hoe zijn warme stem naadloos aansluit op de muziek. Met een platencontract op Ilse DeLange haar platenlabel, sluit de talentvolle muzikant sluit 2019 af met een nagenoeg uitverkochte solotour. 2020 is het waarin zijn langverwachte debuutalbum uitkomt; we kunnen dus veel nieuwe muziek verwachten. Tijdens de ‘White Roses Tour 2020’ trekt Buck met zijn voltallige band door Nederland om jou te betoveren met zijn alom geprezen hits en nieuwe muziek!

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: 20:45 - 00:00 | Kosten: (€15,50 (DEUR) / €15,50 (VVK ONLINE) / €11,60 (CJP))
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden
Contact en overig: Website