AgendaConnect

Bierfestival Leeuwarden 2019 - Leeuwarden - 28 september 2019 - 15:00 uur

© neushoorn

De allerbeste én allernieuwste speciaalbieren proeven? Dat doe je tijdens het Bierfestival in Leeuwarden. Speciaalbier café De Markies en poppodium Neushoorn presenteren dit jaar vijftien top brouwerijen met meer dan honderd speciaalbieren! Drie uitzonderlijke tap-takeovers in de beide locaties maken het exclusieve aanbod compleet.

Tijdens het festival krijg je de kans om de lekkerste speciaalbieren te proeven en persoonlijk kennis te maken met de brouwers. Bij een lekker biertje hoort een lekker en een divers aanbod aan eten. Ook daar zorgen we voor. Tot slot omlijst een dj zal het geheel 70’s & 80’s muziek. Dit jaar hebben we de capaciteit verhoogd: we hebben plek voor 1250 bierliefhebbers in vier zalen (Grote Zaal, Arena, De Backstage en De Markies). Met andere woorden: dit is het walhalla voor liefhebbers van speciaalbier!Hoe werkt het op een bierfestival?Bij de ingang koop je een festivalglas en een aantal munten. De toegangsprijs (inclusief festivalglas en munten). is € 10,00 of wanneer je een starterspakket hebt € 25,00. Je krijgt er een boekje bij, met informatie over de te verkrijgen bieren. Vervolgens kun je met je glas bij de verschillende brouwers langs, die allemaal een of meerdere taps op het festival hebben. Tegen inlevering van een munt wordt je glas gevuld. Festivalglazen zijn kleiner dan een normaal bierglas, meestal 15 centiliter. Er staan spoelbakken waarmee je je glas als het leeg is kunt schoonmaken. Op het bierfestival kun je ook iets te eten kopen tegen inlevering van je gekochte munten. Als je munten op zijn, koop je losse munten bij. Je festivalglas kun je inruilen tegen statiegeld wanneer je weg gaat.
Reguliere tickets zijn € 10,00. Daarvoor krijg je: 1 munt + entree + proefglas + festivalboekje. Starterspakket is € 25,00. Daarvoor krijg je: 6 munten + entree + proefglas + flesje water + festivalboekje.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Zie omschrijving
Aanmelden:
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden